Rezervoare wc la semi-inaltime

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Alege Rerzervor Wc Artevit
  Produs din ABS Posibilitate de conectare din 3 parti diferite . Rezistent la condens. Umplere rapida si cu zgomot redus. Sunt incluse părţile pentru montarea rezervorului.Posibilitate montare pe vas wc ceramic   ..
  75,00Lei
 • Click sa vezi Rezervor cu montare pe vas wc Artevit
  Rezervor wc cu montare pe vas Artevit, Produs din ABS Posibilitate de conectare din 3 parti diferite . Rezistent la condens. Umplere rapida si cu zgomot redus. Sunt incluse părţile pentru montarea rezervorului pe vas wc ..
  95,00Lei
 • Despre Rezervor wc la semi-inaltime Beta
  Rezervor wc la semi-inaltime Beta Produs din ABS Posibilitate de conectare din 3 parti diferite . Rezistent la condens. Umplere rapida si cu zgomot redus. Posibilitate setare umplere 6 sau 9 litri. ..
  70,00Lei
 • Despre Rezervor wc la semi-inaltime Beta export
  Rezervor wc la semi-inaltime Beta export Produs din ABS Posibilitate de conectare din 3 parti diferite . Rezistent la condens. Umplere rapida si cu zgomot redus. Posibilitate setare umplere 6 sau 9 litri   ..
  65,00Lei
 • Cauti Rezervor wc la semi-inaltime Liv Laguna
  Produs din ABS Posibilitate de conectare din 3 parti diferite . Rezistent la condens. Umplere rapida si cu zgomot redus. Posibilitate setare umplere 6 sau 9 litri Sunt incluse părţile pentru montarea rezervorului. Racord flexibil de conectare cu filet de 3/8”.   ..
  105,00Lei
 • Cumpara Rezervor wc la semi-inaltime pe colt Angolo
  Rezervor wc la semi-inaltime pe colt Angolo Produs din ABS Posibilitate de conectare din 2 parti diferite . Rezistent la condens. Umplere rapida si cu zgomot redus. Posibilitate setare umplere 6 sau 9 litri Sunt incluse părţile pentru montarea rezervorului.   ..
  140,00Lei
 • Cauti Rezervor wc la semi-inaltime Vision
  Rezervor wc la semi-inaltime Vision Produs din ABS Posibilitate de conectare din 3 parti diferite . Rezistent la condens. Umplere rapida si cu zgomot redus Posibilitate setare umplere 6 sau 9 litri Sunt incluse părţile pentru montarea rezervorului. Racord flexibil de conectare c..
  95,00Lei