Menu
Your Cart

Rezervoare wc la semi-inaltime

Rezervoare wc la semi-inaltime - ImpactCenter.ro
Produs din ABS Posibilitate de conectare din 3 parti diferite . Rezistent la condens. Umplere rapida si cu zgomot redus. Sunt incluse părţile pentru montarea rezervorului.Posibilitate montare pe vas wc ceramic ..
95,00Lei
Fără TVA:95,00Lei
Brand: Liv rezervoare wc-uri si accesorii pentru baia ta Model: Rezervor colt Laguna Linea
Pentru montare pe perete, instalare pe colțAcționare start-stop Volum spălare 6(6-9) L Este posibilă conectarea la apă din partea stângă și dreaptă Izolat împotriva condensării Culoare: alb..
260,00Lei
Fără TVA:260,00Lei
Brand: Artevit baterii bucatarie, lavoar si cada, rezervoare wc Model: Rezervor cu montare pe vas wc Artevit
Rezervor wc cu montare pe vas Artevit,Produs din ABS Posibilitate de conectare din 3 parti diferite . Rezistent la condens. Umplere rapida si cu zgomot redus. Sunt incluse părţile pentru montarea rezervorului pe vas wc..
125,00Lei
Fără TVA:125,00Lei
Model: Rezervor wc la semi-inaltime Beta
Rezervor wc la semi-inaltime BetaProdus din ABSPosibilitate de conectare din 3 parti diferite .Rezistent la condens.Umplere rapida si cu zgomot redus.Posibilitate setare umplere 6 sau 9 litri...
70,00Lei
Fără TVA:70,00Lei
Model: Rezervor wc la semi-inaltime Beta export
Rezervor wc la semi-inaltime Beta exportProdus din ABSPosibilitate de conectare din 3 parti diferite .Rezistent la condens.Umplere rapida si cu zgomot redus.Posibilitate setare umplere 6 sau 9 litri ..
65,00Lei
Fără TVA:65,00Lei
Produs din ABS Posibilitate de conectare din 3 parti diferite . Rezistent la condens. Umplere rapida si cu zgomot redus. Posibilitate setare umplere 6 sau 9 litri Sunt incluse părţile pentru montarea rezervorului. Racord flexibil de conectare cu filet de 3/8”.  ..
130,00Lei
Fără TVA:130,00Lei
Model: Rezervor wc la semi-inaltime pe colt Angolo
Rezervor wc la semi-inaltime pe colt AngoloProdus din ABSPosibilitate de conectare din 2 parti diferite .Rezistent la condens.Umplere rapida si cu zgomot redus.Posibilitate setare umplere 6 sau 9 litriSunt incluse părţile pentru montarea rezervorului. ..
165,00Lei
Fără TVA:165,00Lei
Brand: Liv rezervoare wc-uri si accesorii pentru baia ta Model: Rezervor wc la semi-inaltime Vision
Rezervor wc la semi-inaltime VisionProdus din ABSPosibilitate de conectare din 3 parti diferite .Rezistent la condens.Umplere rapida si cu zgomot redusPosibilitate setare umplere 6 sau 9 litriSunt incluse părţile pentru montarea rezervorului.Racord flexibil de conectare c..
135,00Lei
Fără TVA:135,00Lei
Se afişează de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)