Vase expansiune pentru hidrofor

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Cauti Vas expansiune hidrofor 100 l vertical inox
  Rezervor hidrofor vertical din inox cu capacitate de 100 litri  Acest vas din tabla de inox se foloseste in instalatiile de apa rece si are avantajul ca nu rugineste. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 100 litri&nbs..
  869,00Lei
 • Click sa vezi Vas expansiune hidrofor 80 l GWS
  Vas de expansiune cu capacitatea de 80 litri de la GlobalWaterSolutions model PressureWave sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspresoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer conditionat. Construc..
  790,00Lei
 • Click sa vezi Vas expansiune hidrofor 80 l vertical inox
  Rezervor hidrofor vertical din inox cu capacitate de 80 litri  Acest vas din tabla de inox se foloseste in instalatiile de apa rece si are avantajul ca nu rugineste. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 80 litri ..
  750,00Lei
 • Cumpara Vas expansiune hidrofor orizontal 100 l GWS
  Vas de expansiune cu capacitatea de 100 litri orizontal de la GlobalWaterSolutions model PressureWave sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspresoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer conditio..
  1.050,00Lei
 • Asa arata Vas expansiune hidrofor vertical 100 l GWS
  Vas de expansiune cu capacitatea de 100 litri vertical de la GlobalWaterSolutions model PressureWave sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspersoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer condition..
  950,00Lei
 • Despre Vas expansiune hidrofor vertical 150 l GWS
  Vas de expansiune cu capacitatea de 150 litri vertical de la GlobalWaterSolutions model PressureWave sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspersoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer condition..
  1.400,00Lei
 • Cumpara Vas expansiune hidrofor vertical 200 l Challenger GWS
  Vas de expansiune cu capacitatea de 200 litri vertical de la GlobalWaterSolutions model Challenger sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspersoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer conditionat. ..
  1.890,00Lei
 • Cumpara la cel mai bun pret Vas expansiune hidrofor vertical 300 l Challenger GWS
  Vas de expansiune cu capacitatea de 300 litri vertical de la GlobalWaterSolutions model Challenger sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspersoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer conditionat. ..
  2.850,00Lei
 • Alege Vas expansiune hidrofor vertical 450 l Challenger GWS
  Vas de expansiune cu capacitatea de 450 litri vertical de la GlobalWaterSolutions model Challenger sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspersoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer conditionat. ..
  3.690,00Lei
 • Cauti Vas expansiune orizontal pentru hidrofor 100 l inox
  Rezervor hidrofor orizontal cu capacitate de 100 litri din inox . Acest vas se foloseste in instalatiile de apa rece si are un un avantaj ca nu rugineste. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 100 litri din inox Tip ..
  900,00Lei
 • Vrei sa vezi Vas expansiune orizontal pentru hidrofor 80 l
  Rezervor hidrofor orizontal cu capacitate de 80 litri .Acest vas se foloseste in instalatiile de apa rece. Este dotat cu flansa si suruburi din inox. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 80 litri  Tip vas ..
  329,00Lei
 • Despre Vas expansiune orizontal pentru hidrofor 80 l inox
  Rezervor hidrofor orizontal cu capacitate de 80 litri din inox .Acest vas se foloseste in instalatiile de apa  rece si are un un avantaj foarte mare acela ca nu rugineste. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 80 litri din ino..
  800,00Lei
 • Click sa vezi Vas expansiune vertical hidrofor 2 litri GWS
  Vasele de expansiune  de 2 l GWS PressureWave sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspresoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer conditionat. Constructie cu membrana unica din cauciuc rezistent..
  100,00Lei
 • Cumpara online Vas expansiune vertical hidrofor 8 litri GWS
  Vasele de expansiune de 8 l GWS PressureWave sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspresoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer conditionat. Constructie cu membrana unica din cauciuc rezistent (butil)..
  190,00Lei
 • Uite cum arata Vas expansiune vertical pentru hidrofor 100 l
  Rezervor hidrofor vertical cu capacitate de 100 litri .Acest vas se foloseste in instalatiile de apa  rece. Este dotat cu flansa si suruburi din inox.   Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 100 litri ..
  438,00Lei
 • Vezi Vas expansiune vertical pentru hidrofor 500 l
  Rezervor hidrofor vertical cu capacitate de 500 litri . Acest vas se foloseste in instalatiile de apa potabila rece. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 500 litri Tip vas         &..
  1.950,00Lei
 • Super oferta la Vas expansiune vertical pentru hidrofor 80 l
  Rezervor hidrofor vertical cu capacitate de 80 litri .Acest vas se foloseste in instalatiile de apa  rece. Este dotat cu flansa si suruburi din inox. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 80 litri  Tip..
  340,00Lei
 • Asa arata Vas hidrofor 150 litri orizontal Aquasystem pn10
  Rezervor hidrofor orizontal cu capacitate de 150 litri . Acest vas se foloseste in instalatiile de apa potabila rece. Acest tip de rezervor este prevazut cu un stut de golire cu filet de 3/4 exterior. Denumire produs              Vas e..
  850,00Lei
 • Vrei sa vezi Vas hidrofor 24 litri Aquasystem pn10
  Rezervor hidrofor orizontal cu capacitate de 24 litri . Acest vas se foloseste in instalatiile de apa potabila rece. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 24 litri Tip vas            ..
  125,00Lei
 • Uite cum arata Vas hidrofor 24 litri din inox pn6
  Rezervor hidrofor orizontal cu capacitate de 24 litri din inox pn6 .Acest vas se foloseste in instalatiile de apa potabila rece si are un un avantaj foarte mare acela ca nu rugineste. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 24 litri ..
  320,00Lei
 • Cumpara la cel mai bun pret Vas hidrofor 24 litri inteligent GWS pn10 garantie 5 ani
  Vasele de expansiune  de 24 l GWS PressureWave sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspresoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer conditionat. Constructie cu membrana unica din cauciuc rezistent (buti..
  289,00Lei
 • Cauti Vas hidrofor 35 litri inteligent GWS pn10 garantie 5 ani
  Vasele de expansiune  de 35 l GWS PressureWave sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspresoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer conditionat. Constructie cu membrana unica din cauciuc rezistent ..
  490,00Lei
 • Vezi Vas hidrofor 50 litri din inox pn6
  Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 50 litri din inox Tip vas                                orizontal Temperatura maxima de..
  479,00Lei
 • Cumpara Vas hidrofor 60 litri inteligent GWS pn10 garantie 5 ani
  Vasele de expansiune  de 60 l GWS PressureWave sunt ideale pentru o gama larga de utilizari,cum ar fi:hidrofoare,fantani,aspresoare,sisteme de irigatii,prevenirea socurilor,expansiune termala,incalzire-ventilatie-aer conditionat. Constructie cu membrana unica din cauciuc rezistent ..
  599,00Lei
 • Uite cum arata Vas hidrofor Aquasystem 200 litri vertical pn10
  Rezervor hidrofor vertical cu capacitate de 200 litri .Acest vas se foloseste in instalatiile de apa potabila rece. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 200 litri Tip vas          ..
  1.050,00Lei
 • Cumpara Vas hidrofor Aquasystem 300 litri vertical pn10
  Rezervor hidrofor vertical cu capacitate de 300 litri .Acest vas se foloseste in instalatiile de apa potabila rece. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 300 litri Tip vas          ..
  1.365,00Lei
 • Alege Vas hidrofor Aquasystem 150 litri vertical pn10
  Rezervor hidrofor vertical cu capacitate de 150 litri . Acest vas se foloseste in instalatiile de apa potabila rece. Denumire produs              Vas expansiune hidrofor 150 litri Tip vas         &..
  700,00Lei